Videomarketing

Videomarketing er blevet mere og mere udbredt i takt med at vi ser flere og flere videoer på computeren og især mobilen, men også på infoskærme i virksomheder, på messer og i gadebilledet. 

Nu er det ikke alle virksomheder, der har en hel hær af marketingfolk og filmskabere siddende. Derfor vælger mange at hyre ekstern hjælp til videomarketing.

Den hjælp får du her.

Du behøver ikke engang levere videomaterialet selv, og det koster langt fra en formue.

Hvorfor bruge videomarkedsføring?

Videomarketing - videoredigering med eller uden dit eget videomateriale

Videomarketing behøver bestemt ikke at være kompliceret for dig. Med adgang til flere store databaser af filmklip i HD (og 4K) og endnu flere stillbilleder (der sagtens kan fungere i video), kan jeg sætte en markedsføringsvideo sammen til din virksomhed.

Også når det gælder små animations- og infofilm til brug online eller offline.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at levere dit eget videomateriale. Så klipper jeg det sammen, helt som du ønsker det.

Eksempler på videomarketing af LM Marketing

Efter kun 1 uge lå den nr. 1 på YouTube på virksomhedens relevante søgeord!
Nr 1 på YouTube 100%
Hvad koster videomarketing - pris på markedsføringsvideo

Pris på video - produktion og redigering

Prisen på produktion af videomarketing kommer selvfølgelig an på omfanget af opgaven.

  • Hvor lang skal videoen være?
  • Leverer du selv alle videooptagelser og/eller billeder?
  • Hvis videoen skal online, vil du selv sørge for, at videoen bliver indlejret og uploadet de rigtige steder? Eller skal jeg hjælpe med det?
  • Har du selv små tekster klar? Har du styr på din målgruppe?

Og flere andre parametre. Her kan du få hjælp til det hele – også selve materialet.

Når det er sagt, så koster videomarketing ikke en arm og et hus. I hvert fald yderst sjældent. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at sætte et helt filmcrew sammen, for at skabe fedt videocontent. 

VIDEOMARKEDSFØRING OG PLATFORME

Hvor kan man bruge video?

Brug din markedsføringsvideo på din hjemmeside eller webshop

Det er oplagt, at du får din markedsføringsvideo indlejret på din hjemmeside eller din webshop. Det kan du gøre gennem YouTube eller Vimeo. Jeg kan hjælpe dig med at få det hele sat op. Video på et website giver også ekstra SEO-værdi (du får bedre placeringer i søgemaskinerne), hvis det sættes rigtigt op.

Video til Facebook, LinkedIn og andre sociale medier

En anden oplagt platform til videomarketing er din virksomheds sociale medieprofiler. Video til Facebook, LinkedIn, YouTube eller andre sociale medier bliver mere og mere populært - blandt andet fordi mange hellere vil se en video, end at læse en lang tekst. Billeder/video siger, som du nok ved, mere end ord.

Video til infoskærm og lystavle

Video til infoskærme og lystavler er også i vækst. Især fordi der kommer flere og flere store skærme i gade- og bybilledet. Her er en kort video mest oplagt, da folk jo gerne er på farten - på gå-ben, på cykel eller i bilen. Så er det nemt at fange deres opmærksomhed (også uden at de kører galt).

Messevideo

Når du skal præsentere din virksomhed på en messe, er det super smart, at have en messevideo med forskellig info om virksomheden kørende i baggrunden. Det kan være en video om virksomhedens baggrund, om særlige produkter eller serviceydelser - eller en samlet video om det hele. Så kan selv de generte besøgende få information, uden de nødvendigvis skal spørge. Samtidig viser en messevideo, at en virksomhed har et stærkt brand, og den udstråler professionalisme.

Hvorfor bruge videomarketing?

Hvad koster videomarketing - pris på markedsføringsvideo

54% af forbrugerne vil helst se video

En undersøgelse af HubSpot viser, at 54% af forbrugerne foretrækker video-content fra virksomheder frem for tekster i forskellige afskygninger.

roi med videomarkedsføring

Video content leverer højeste ROI

Samme undersøgelse viser, at video er det bedste markedsføringsmiddel til at få en højere ROI.

video til sociale medier - hjemmeside - webshop - Holstebro Struer Herning Lemvig

Video giver bedre placeringer på Google

Har du indlejret dine videoer på din hjemmeside eller webshop, så giver Google dig fortrinsret. Tagger du videoen rigtigt (via YouTube eller Vimeo), og skriver en god beskrivelse, så vil videoen sikre dig bedre resultater i søgemaskinerne.

Videomarketing statistik - hjælp til videoproduktion

Du husker det, du ser med video marketing

En video med stillbilleder eller filmoptagelser bliver husket. Video taler til dine kunders sanser gennem det visuelle og til dels det lydmæssige. Små tekster i videoen vil samtidig blive bedre husket, da teksterne kombineres med billeder.

Play Video
Reklamevideo - Produktvideo- infovideo - produktion

Produktion af reklamefilm - gør det selv

Du kommer rigtig langt med at optage video med din smartphone, hvis det er en nyere model.

Så længe der er lys nok, vil de fleste mobiltelefoner gengive video i fuld HD, hvilket er helt perfekt til en reklamevideo.

Har du et HD eller 4K videokamera (eller eksempelvis et gopro-actionkamera), så kan du også sagtens tage instruktørhatten på.

Produktion af reklamefilm - få hjælp

Jeg har ikke et helt produktionscrew stående – og ej heller store videokameraer, dolly’er eller skuespillere. Til gengæld er alt den slags ikke nødvendigt. 

En reklamefilm og videomarketing kan nemt laves helt uden de helt store og dyre hjælpemidler. HD-optagelser fra en mobiltelefon, almindelig billeder, små animerede tekster og alt det andet, kan nemt udgøre en flot og professionel markedsføringsvideo.

Giv mig et kald og så tager vi en snak om dine muligheder.

Videomarketing skal bruges rigtigt for at være effektivt

Det er super fint, at du gerne vil lave markedsføringsvideoer, men det er knap så hensigtsmæssigt at gøre det uden hoved. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken målgruppe du skal ramme, hvilke platforme og medier din målgruppe findes på, og hvordan du med ordlyden kan ramme den, så er der også hjælp at hente her. Har du ikke en strategi for din video, så bliver det svært at skabe gode resultater med den.

Synes du ovenstående var interessant?

Del det på de sociale medier

Hjælp til videomarketing

Det koster ikke noget, at få et tilbud på produktion af en markedsføringsvideo. Send mig en mail

Videomarketing bliver større og større, fordi det virker.

Skal din virksomhed også være med? 

Vi tales ved

/LM