LM Marketing - online markedsføring

Markedsføring 1 til 1 – og ingen dikkedarer

LM Marketing – webbureau og marketingbureau – er en enkeltmandsvirksomhed. Det er netop dét, der gør virksomheden ekstra god for dig. Når du kontakter LM Marketing, så er der ingen omdirigeringer, nye ansatte eller ventemusik i en telefonkø. Det er samme person, der hjælper dig med alle dine markedsførings-udfordringer og opgaver. Det er mig – Louise Maae – og deraf navnet LM Marketing.

LM Marketing har været i luften siden 2018.

Hvad får du så?

Du får en samarbejdspartner, der, siden endt universitetsuddannelse i 2008, har beskæftiget sig med alverdens elementer inden for online markedsføring. 

Du kan trække på laaang erfaring og meget brede kompetencer. Du får en samarbejdspartner med det samlede overblik over alle markedsføringsmuligheder inden for:

SEO

Søgemaskineoptimering af din hjemmeside eller webshop. Søgeoptimering giver flere besøgende og kunder. Hvert et klik er gratis.

Video produktion

Video produktion til brug på dine sociale medier og dit website. Det er hverken dyrt eller besværligt. Du behøver ikke selv levere råmaterialet.

Content marketing

Skab tillid og interesse med lækkert og målgrupperelevant indhold. F.eks. produkt-beskrivelser, kundecases, nyhedsartikler mv.

Sociale medier

Har du ikke tid? Eller skyder du i blinde, når du laver opslag? Få hjælp til strategi og administration af Facebook, LinkedIn, Instagram eller YouTube.

DU er i fokus

Her får du en samarbejdspartner, der gerne går en ekstra mil, så du bliver glad og tilfreds.
Du er mit levebrød, så vær ikke et sekund i tvivl om, at du får fuld valuta – og mere til

Enkeltopgave?

Uanset om du er på udkig efter en kompetent samarbejdspartner, eller du skal bruge hjælp til en enkeltstående opgave, så er du kommet til rette sted.

En enkelt opgave bliver prissat ud fra den tid, det vil tage mig at udføre den – altså på timebasis. Og her får du selvfølgelig altid et konkret tilbud med en fastsat pris, inden jeg går i gang.

 

Marketing bureau Holstebro - LM Marketing
Hjælp til hjemmeside og webshop Holstebro

Fast aftale?

Fast vedligeholdelsesaftale med optimering:

Søger du en mere fast løsning med en månedlig aftale om vedligehold, optimering og administration?

Så hjælper jeg gerne med følgende:

Søgemaskineoptimering af dit website eller din webshop.

Søgemaskineoptimering OG online annoncering med AdWords. En samlet løsning om vedligehold og optimering af begge elementer.

Administration af dine sociale medieprofiler med fastlagte opslag (posts) eller annoncer. Her kan der eksempelvis være tale om Facebook, LinkedIn, YouTube eller Instagram. Formaterne (billeder, videoer, infografik mv.) og emnerne aftaler vi på forhånd. 

Det smarte ved at bruge LM Marketing til de mere faste aftaler er, at du slipper for en tidsbestemt bindingsperiode. Du kan opsige vores aftale efter indeværende måned.

Du skal mærke værdien af mine indsatser på bundlinjen, og føler du ikke, at du kan det, så vil jeg ikke holde på dig. Det er jeg dog helt overbevist om, at du kan. Og netop derfor, får du en bindingsfri samarbejdsaftale hos mig.
Marketingkonsulent i Holstebro
Louise Maae
Indehaver og marketingkonsulent LM Marketing

Kontakt uforpligtende

Interesseret i at vide mere?

Så er det bare om at sende mig en email: lm@lmmarketing.dk 

Eller ring på 29840782

Vi tales ved

/Louise Maae

Udover at drive LM Marketing har jeg også egen webshop. Læs mere om dette her