Videoproduktion og - redigering

Effektiv videomarkedsføring

Video er blevet et MEGET populært markedsføringsværktøj og -medie. Især på de sociale medier hvor visuelt indhold, er det, der skaber mest opmærksomhed. Derfor vælger flere og flere virksomheder, at satse på visuel kommunikation via videomarkedsføring og dermed video-produktion.

Hvorfor? Det er meget nemmere for både øjne og hjerne at optage informationer via video. Visuel kommunikation gør det lettere at få folks opmærksomhed, så hvorfor ikke bruge det.

Der bliver set ikke mindre end 500 millioner videoer på Facebook HVER DAG! (se mere om dette på forbes.com). Det siger jo næsten alt.

Statistik på videomarkedsføring

Efter kun 1 uge lå den nr. 1 på YouTube på skadedyrsbekæmperens relevante søgeord!
Nr 1 på YouTube 100%

Eksempel på videoproduktion

Her kan du se et eksempel på video-produktion af LM Marketing.

Her er det et skadedyrsfirma, der gerne vil have mere fokus på en specifik gren af deres serviceydelser.

Videoen bliver vist på de sociale medier, men det vigtigste for skadedyrsbekæmperen er, at han bliver fundet i søgemaskinerne. Video der er indlejret på en hjemmeside (eller webshop), giver beviseligt højere placeringer i søgemaskinerne. (Læs mere om video og SEO nedenfor). I dag bruger mange også YouTube som selvstændig søgemaskine til at finde oplysninger. (Der bliver vist 500 milliarder videoer pr. dag på YouTube).

Videoen lå (og ligger fortsat) nr. 1 på YouTube på skadedyrsbekæmperens relevante søgeord efter kun 1 uge.

Video-produktion og video redigering Holstebro

Pris på videoproduktion og -redigering

Ønsker du video i HD til en helt fair pris, så er du rette sted. Prisen på en video kommer selvfølgelig an på, hvor lang tid der skal bruges, og hvor lang den skal være. Du skal selv levere videomateriale – med mindre du kan bruge still-billeder, hvor der indsættes tekst. Jeg kan være behjælpelig med professionelle billeder fra Adobe Stock. Videoredigering er selvfølgelig kun 1. skridt, for den skal jo også ud og fange din målgruppe. Se mere om pris, og hvor du kan bruge din markedsføringsvideo nedenfor i Video Faq.

VIDEO FAQ

Billig videoproduktion i alle prisklasser

Video kan laves ekstremt billigt - du kan nemlig filme selv. Din mobil har med garanti et supergodt kamera, og så er det bare om at filme løs.

Er det dyrt, hvis jeg ikke har eget videomateriale?

Overhovedet ikke. Det vil blive dyrt, hvis du ønsker et helt setup med dyrt kameraudstyr, skuespillere, rekvisitter, miljø, manuskript osv. Men det er slet ikke nødvendigt. Det fungerer også godt, når man laver video produktion kun med stillbilleder. Med lidt zoom, 3D-rotation, parallax, tekstanimation og gode punchlines, vil det alligevel generere positiv opmærksomhed for dit brand. Ikke mindst i forhold til salg af dit produkt. 

Hvor kan man bruge video som markedsføring?

Det er selvfølgelig oplagt, at dine videoer bliver uploadet til din virksomheds sociale medieprofiler. Her er YouTube den store vinder, for har du videoen der, så kan du bruge linket derfra til bl.a. at indsætte videoen på dit website (ved indlejring) og på andre sociale medieplatforme.

Video til infoskærme og lystavler i bybilledet

Du kan også bruge videomarkedsføring på infoskærme, lystavler mv. Det hele er med til at give dig og din virksomhed ekstra opmærksomhed.

Du behøver ikke at levere materialet til videoredigering 

LM Marketing har en portefølje af forskellige videoklip (og stillbilleder) i bedste opløsning (HD og eventuelt 4K) inden for en bred vifte af emner. Billeder og klip kan let kobles sammen med din virksomhed og dine produkter. Her tænkes der nemlig altid ud af boksen.

Har du selv filmet - men er bekymret for kvaliteten?

I dag er de fleste mobiler udstyret med et super godt kamera, og ofte virker de mindre 'professionelle' optagelser bedre. Det giver nemlig indtryk af en mere jordnær og afslappet virksomhed, som de fleste kunder bedre kan identificere sig med. Så gå bare i gang med at filme. Med lidt video-redigering kan du hurtigt få en lækker lille video til markedsføring. Og her kan jeg hjælpe dig. 

Video til Facebook, linkedIn og Instagram

Facebookvideo og video på Instagram er derimod en kategori for sig selv. Her skal din video uploades til din virksomhedsprofil, og du har mulighed for at tagge den. Der er det ikke nok at linke til din Youtubevideo, med mindre du kan leve med, at videoen ikke afspilles 'af sig selv'. LinkedIn har også gjort det muligt, at uploade en video direkte. Det er bare smartest, når den selv starter i et nyhedsfeed. Det er alt sammen noget, som jeg kan hjælpe dig med.

6 Grunde Til At Bruge Videomarkedsføring

VIDEO RANKER HØJT PÅ GOOGLE

Uploader du din video til YouTube (som ejes af Google), vil din videoside (på din hjemmeside) ranke højt, fordi Google giver fortrinsret til videoer.

ET HIT PÅ DE SOCIALE MEDIER

Videoopslag giver 10 gange større sandsynlighed for likes, delinger og kommentarer end et almindeligt opslag.

90% HURTIGERE FORSTÅELSE

Du husker 80% af det du ser, mod kun 20% af det du læser! Visuelle oplysninger behandles 60.000 gange hurtigere i hjernen end tekst. Dét giver fordele.

VIDEO ER LANGTIDSHOLDBAR

Upload til Youtube og indlejr på din hjemmeside, og dine videoer og -sider bliver fundet (v. relevante søgninger) i fremtiden.

82% ER MERE KØBSTILBØJELIGE

Nogle statistikker viser, at potentielle kunder er 82 % mere tilbøjelige til at købe din vare eller ydelse, når du bruger video. At se, er at fornemme.

90% SER VIDEO PÅ MOBILEN

Og idet langt over halvdelen af alle søgninger i dag foretages på mobilen, er det oplagt at bruge videomarkedsføring.

Hvad Skal Du Overveje, Inden En Video-produktion Sættes I Gang?

Det er vigtigt, at du har helt styr på dit mål med en markedsførings-video. Spørg derfor dig selv om, hvad videoen skal opnå? Hvilket resultat? Det kunne eksempelvis være branding af virksomheden, informationsdeling, salg af et produkt eller en ydelse, jobopslag eller noget helt andet.

Hvor befinder din målgruppe sig?

Det er også vigtigt, at du ved præcist hvilken målgruppe, du vil ramme. Målgruppen er afgørende for både videoens form og selvfølgelig valg af udgivelsesmedie og platform. Video er også en del af det, man kalder content marketing.

Eksempler på videoproduktion af LM Marketing

Kontakt

Hvis du har lyst til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder, så giv mig et kald på 29840782 eller send mig en mail.

Vi tales ved

/LM