Tekstforfatter i Holstebro

En tekstforfatter skal mere end bare at sætte ord sammen. Du skal forstå alt – du skal blive grebet – og du skal indleve dig i det. Mærk efter, når du læser noget – lige meget hvad. Interesserer det dig? Bliver du provokeret? Trækker du på smilebåndet, eller bryder du ud i latter? Uanset hvad, så skal en tekst ramme dig – for du er målgruppen – min målgruppe.

Mangler du hjælp til tekstforfatning, så kan jeg hjælpe dig. Også når det gælder tekster med søgemaskineoptimering (SEO) – altså tekster til hjemmesider og webshops. 

Nu siger overskriften godt nok tekstforfatter i Holstebro. Men bor du i Struer, Herning, Lemvig, Odense eller København, så spiller lokationen selvfølgelig ingen rolle. Det er teksterne, det hele kommer an på.

Tekster med SEO

Tekster til din hjemmeside eller webshop

Content Marketing

Indhold og tekster der engagerer og rammer din målgruppe

Marketing strategi

Få helt styr på rette målgruppe og vælg de rigtige medier

Grafisk

Billedredigering, fritskrabning, weboptimering, brochurer mv.

Tekster til hjemmeside

tekst til hjemmeside - tekstforfatter Holstebro Herning Struer Lemvig

Tekster til hjemmesider og webshops er ikke bare tekster. I hvert fald ikke hvis du vil sikre, at din virksomhed og dine produkter bliver fundet i søgemaskinerne.

Har du brug for hjælp til tekster til din hjemmeside eller webshop?  Så er det klart, at du søger tekster med SEO (søgemaskineoptimering). Ud fra din målsætning og produkter (eller ydelser) laver jeg en søgeordsanalyse, grundig research, og starter så på skriveriet.

Giver du mig et login til din hjemmeside eller webshop, sætter jeg teksten direkte ind på din side. På den måde er du sikret, at det hele sættes korrekt op i forhold til SEO. Og det er vigtigt.

Samtidig kan jeg også stå for at optimere alle billeder, som også er vigtigt i forhold til SEO.

Som SEO-guruen Neil Patel også siger, så skal du ikke lade dig skræmme af længden af online-tekster. Google elsker nemlig MEEEGET lange tekster. Det er blandt andet fordi, at man så kan skrive en masse relevant indhold, hvor fokussøgeordene indgår – uden at de står på hver anden linje. Sidstnævnte straffes nemlig hårdt.

Tekstforfatning til brochurer, flyers og avisannoncer (offline)

Tekstforfatning er ikke nemt for alle. Men noget der er vigtigt at have helt styr på, er målgruppe og ikke mindst målsætning. Derudover er det meget vigtigt, at enhver tekst bliver forfattet til det rette medie. Der er nemlig stor forskel på at skrive tekster til en hjemmeside og tekster til en avisannonce.

Snakker vi tekster til en avisannonce, brochure, flyer eller andet, der skal trykkes (tekstforfatning til offline brug), så er det ikke nødvendigt med søgemaskineoptimering. 

Her er det i stedet fængende overskrifter og lækkert indhold (content), der skal fange kunderne. 

Hvad enten du skal bruge hjælp til det ene eller det andet, så er jeg klar til at hjælpe.

Tekster skal kunne det hele - og mere til

Du kan læse mere, om det der kaldes ‘content marketing‘ her på siden. Det er egentlig det, som i dag hedder tekstforfatning. Din målgruppe skal fanges (hurtigt), hvis de skal tage sig tid til at læse din tekst.

Det gælder sådan set, uanset om du poster et opslag på de sociale medier, skriver en produktbeskrivelse, eller hvis du vil have en opsigtsvækkende overskrift. Der er ingen barmhjertighed. Så teksten skal være skarp.

Det er måske også derfor, at mange virksomheder søger en tekstforfatter til at hjælpe. 

Marketing is no longer about the stuff that you sell, but about the stories you tell
S. G.

Korrekturlæsning

Tekster til ny hjemmeside og webshop med SEO

Grammatik- og stavefejl skræmmer kunder væk

Vel du ha et got telbud på en vaksemaksine?

Nej, vel? Det går bare ikke at skrive markedsføringstekster fyldt med grammatik- og stavefejl. Dine kunder vil finde det utiltalende, og mange vil ikke være i stand til at tage teksten seriøst. For slet ikke at tale om, at dit budskab, din gode mening og ikke mindst din investering i markedsføringen vil gå helt tabt.

Det undgår du, ved at lade en professionel tekstforfatter tage sig kærligt af dine tekster.

Kontakt

Giv mig et kald på tlf. 2984 0782 – eller send mig en email – så tager vi en god snak om dine tekstbehov. Det koster ikke noget at få et tilbud.

Selvom jeg er lokaliseret som tekstforfatter i Holstebro, så laver jeg tekstforfatning til og for alle – uanset om du holder til i Struer, Herning, Lemvig eller København.

Vi snakkes ved

/Louise Maae