Grafisk design og andre grafiske opgaver

Grafisk design og andre grafiske opgaver kan for mange virksomheder være svære at administrere og udarbejde in-house. Har du og din virksomhed brug for ekstern hjælp til grafisk design og markedsføring? Så er du havnet rette sted. Få hjælp til eksempelvis:

Se eksempler på grafisk design og layout på brochurer og flyers nedenfor.

Billedredigering

Få hjælp til billedredigering, billedkomprimering eller fritlægning af produktbilleder. Både til on- og offline brug.

Brochurer & Flyers

Flyers og brochurer til profilering af din virksomhed, et produkt eller en kampagne. Få iøjnefaldende markedsføring med layout, tekst og billeder, der rammer rette målgruppe. Tryksagerne kan selvfølgelig konverteres til online PDF'er, som dine kunder kan se og downloade online. Se eksempler nedenfor.

Annoncer

Få hjælp til alle typer grafiske annoncer. Både online og offline - Eks. avisannoncer og annoncer til sociale medier eller AdWords. Få hjælp til alt fra layout og tekst til billedmateriale. Ram målgruppen og fang læserens opmærksomhed.

Logo og Visitkort

Det er vigtigt, at du nøje overvejer, hvordan din virksomhed skal brandes rent visuelt. Få hjælp til at vælge den rigtige stil i forhold til dit logo og dine visitkort. Ud fra din virksomheds produkter og især din målgruppes stilpræferencer, finder vi det helt rigtige design.

Video

Få din egen markedsføringsvideo til brug på sociale medier og på dit website. Videoer kan bruges til alt fra branding til information, nyheder og tilbud. Opsigtsvækkende markedsføring, der rammer plet hos din målgruppe. Og det behøver ikke koste kassen.

Eksempel på grafisk layout til branding brochure

4 eksempler på grafisk design til flyers

Adobe hele vejen

Jeg arbejder i Adobe Suite – eksempelvis Indesign, Illustrator og Photoshop. 

Du kan få hjælp til alt fra helt almindelig billedredigering, fritlægning af produktbilleder til layout med tekst og billeder til online og offline brug. Eksempelvis bannere, avisannoncer, displayannoncer (AdWords, Facebook, LinkedIn, Instagram), flyers, PDF og ikke mindst videoproduktion.

Grafiker Holstebro

Ram din målgruppe de rigtige steder

Har du helt styr på, hvor din målgruppe befinder sig? Hvem de er? Og hvordan du fanger den?

Skyder du i blinde, når du vælger medie, indhold og format i din markedsføring? Så kan jeg hjælpe dig, så du fremadrettet ved lige præcis hvor og hvordan, du får fat på kunderne.

Kontakt

Hvis du har lyst til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder og få et tilbud på en grafisk opgave eller grafisk design, så send mig en mail

Vi tales ved

/LM